Planeteers.ro - Birou Arhitectura Brasov si Design Interior

Fundatie

A better world for future generations
"O lume mai buna pentru generatiile viitoare"

Credem in importanta conectarii arhitecturii, designului, a tehnologiei si a artelor pentru a deservi mai bine societatea si generatiile viitoare. Fundatia Planeteers Architects promoveaza gandirea si cercetarea interdisciplinara. Vrem sa ajutam noile generatii sa raspunda provocarilor viitorului, invatand din trecut, pentru a actiona in prezent.

In 25 septembrie 2015, in cadrul Summitului Natiunilor Unite, toate tarile au adoptat un set de obiective pentru combaterea saraciei, protejarea planetei si asigurarea prosperitatii globale. Aceste obiective fac parte dintr-o noua agenda de dezvoltare durabila, cu target-uri specifice care trebuie atinse in urmatorii 15 ani.

Pentru atingerea obiectivelor, fiecare trebuie sa-si aduca aportul: guvernul, sectorul privat, societatea civila dar si oameni ca tine si ca mine. Pentru orice realizare este nevoie de timp si planificare atenta, insa cea mai importanta resursa sunt tot oamenii. Daca esti un om implicat, motivat si vrei sa contribui, atunci avem nevoie de tine.

Pentru mai multe detalii in legatura cu evenimentele si proiectele fundatiei va rugam urmariti blogul Planeteers si pagina noastra de Facebook. Vom reveni cu noi informatii in viitorul apropiat.

Vrei sa te implici? Devino un Planeteer


SDG Academy Trailer / SDG Academy

Sursa: Obiective Natiunile Unite