Planeteers.ro - Birou Arhitectura Brasov si Design Interior

Echipa

Florin Diaconu / Fondator – Arhitect

Florin este fondatorul Planeteers architects.
In calitate de CEO al companiei, Florin este responsabil pentru dezvoltarea afacerii, a managementului strategic si pentru asigurarea unui standard ridicat al calitatii designului.

Florin a lucrat anterior pentru studiouri de prestigiu din Romania si Marea Britanie, unde a dobandit experienta in toate etapele de proiectare, in calitate de arhitect si project arhitect. De asemenea, el a facut parte din echipele castigatoare ale unor renumite concursuri nationale si internaționale de arhitectura.

Florin este membru al Ordinului Arhitectilor din Romania.


Claudiu Ungureanu / Arhitect

Claudiu a absolvit Facultatea de Arhitectura din Iasi. In aceasta perioada a fost implicat in diverse concursuri de arhitectura, in urma carora a reusit sa castige premii nationale si internationale.

Avand o bogata experienta ca Project arhitect, in numeroase programe de arhitectura si urbanism, Claudiu este direct interesat de arhitectura bine gandita, cu o abordare inovatoare, sincronizata cu contextul si mediul inconjurator.

Claudiu este arhitect colaborator si membru al Ordinului Arhitectilor din Romania.


Catalina Comanariu / Interior Designer

Catalina este absolventa a Facultatii de Arhitectura de Interior din Bucuresti. În urma studiilor, Catalina a lucrat si a colaborat cu studiouri de arhitectura si design din Bucuresti si Brasov unde a castigat experienta in designul interior, atat comercial cat si rezidential.

Catalina este o persoana implicata si devotata; de aceea este o voluntara activa in proiecte precum „De‐a arhitectura” si in Clubul pentru Protectia Naturii si Turism din Brasov.

Catalina este consultanta noastra in design de interior.


Vlad Stoian / Arhitect

Vlad a studiat la Facultatea de Arhitectura din Bucuresti, perioada in care a si lucrat in domeniul arhitecturii si designului.

El a castigat experienta, lucrand la proiecte importante ca project arhitect, printre care cladiri rezidentiale si comerciale, in Braila si in Bucuresti. Vlad este foarte atent la detalii, de aceea proiectele realizate de el sunt apreciate pentru designul precis și coerent.

Vlad este arhitect colaborator si membru al Ordinului Arhitectilor din Romania.


Alex Draxineanu / Graphic Designer

Alex este Graphic Designer si Front Web Developer.

El are o pasiune pentru design‐ul simplu și inteligent, avand o intelegere instinctiva a culorii, tipografiei și aspectului vizual; aceste lucruri facandu‐l un castigator frecvent al diferitelor concursuri de design din domeniu.

Alex are o multa experienta intr‐o varietate de proiecte; de la identitate de marca, identitate vizuala si dezvoltare web, pana la prezentari de marketing si continut. Alex este consultantul nostru in graphic design si web development.